Bissen Brainwalk och Brynäs IF inleder samarbete

Till hemmapremiären i SHL den 21 september bjuder Brynäs IF in till en Bissen Brainwalk från Stortorget till Gavlerinken.

Förra säsongen hade Brynäs tio hjärnskakningar i sitt representationslag. Det är ett stort hot mot sporten. I sin strävan mot en mer hållbar hockey dedikerar därför Brynäs hemmapremiären i SHL 19/20 till att belysa och uppmärksamma frågan genom en promenad till förmån för Insamlingsfonden Bissen Brainwalk och hjärnforskningen.

Uppladdningen inför premiären startar på Stortorget i Gävle med olika aktiviteter. Det kommer exempelvis vara uppträdande från Lansen och Liljan, uppvisningar från Gefle Gymnastikförening och Uddans Dansstudio. Henrik Harrysson är konferencier och Brynästigern är på plats.

Vid klockan 13.45 samlar vi ihop oss och går en gemensam promenad mot Gavlerinken. De 1000 första som går promenaden och swishar 50 kronor till Insamlingsfonden Bissen Brainwalk kommer att få en inträdesbiljett till matchen (begränsat antal på utvalda sektioner gäller).

 

Program 21 september

11.00  Brynäs IF, Bissen Brainwalk och företag ställer ut på Stortorget.

12.00  Uppträdande på scenen.

13.00  Brynäs IF:s scenprogram startar med gäster, hockeysnack och livemusik.

13.35  Friskis & Svettis i Gävle håller i uppvärmningen

13.45  Bissen Brainwalk till Gavlerinken Arena.

15.15  Nedsläpp Brynäs IF - Färjestad BK

 

Mer information om dagen hittar du i artikeln nedan:

https://www.brynas.se/artikel/vio8ajxk4-1ekad/premiarmarsch-for-brynas-if-och-hockeyns-framtid-tillsammans-gar-vi-for-hjarnforskningen?fbclid=IwAR3DwMFZdI-uzW9AbAAKitcbua7bCsc4Ib7U96STy5t6FLeSmxLx7A8ArcY