Insamlingsfonden Bissen Brainwalk

Bissen Brainwalk på egna ben!

Sedan en tid tillbaka har ett digert arbete pågått för att på rätt sätt kunna ställa Bissen Brainwalk på egna ben. Hittills har insamlade pengar gått till Hjärnfonden och deras insamlingsarbete till hjärnforskningen.

Nu kan vi stolt presentera att Insamlingsfonden Bissen Brainwalk har bildats.

I takt med att projektet har vuxit har det känts som ett naturligt steg att arbeta i egen regi, med bättre kontroll på att insamlade medel går dit man önskar, och med större möjligheter att växa ännu mer. 2014 ser Bissen Brainwalk ut att anordnas i ett tjugotal städer, men det finns fortfarande potential till fler. Bissen Brainwalk har blivit så pass stort att det kräver en riktig organisation, och det känns riktigt bra att bitarna äntligen kommit på plats och att insamlingsfonden är startad.


Insamlingsfonden Bissen Brainwalk har till syfte att samla in pengar till hjärnforskningen samt att sprida information om och förståelse kring hjärnans alla sjukdomar och skador. 

Insamlingsfonden Bissen Brainwalk arbetar och verkar inom ramen för Svensk Insamlingskontroll och har godkänts för 90-konto.
Bankgironummer 900-4144
Plusgironummer 90 04 14-4

Insamlingsfondens tidigare ordförande
Gisela Stockhaus säger:

”Det Mathias har skapat på så kort tid är fantastiskt och berör många människor. När Mathias frågade mig för en tid sen om jag kunde tänka mig att vara med och jobba med Bissen Brainwalk så fanns det inga tvivel hos mig att inte ställa upp och bidra i detta. Vi är en grupp som arbetat tillsammans med Mathias för att hans dröm ska bli verklighet. Uppdraget som ordförande för Insamlingsfonden Bissen Brainwalk är ett hedersuppdrag som jag antagit med stor ödmjukhet.  Insamlingsfonden Bissen Brainwalk är en ideell förening där alla är välkomna att bidra, bidra så vi kan växa och göra skillnad. Allt är inte perfekt organiserat ännu men vi jobbar hårt för att nå dit vi vill med föreningen och vi hoppas att människor runt oss har respekt för att det ibland tar längre tid än man vill för att få allt på plats”