Tillsammans för hjärnforskningen

Insamlingsfonden Bissen Brainwalk har tillsammans med Sparbanken Västra Mälardalen startat ett nytt projekt där alla som vill kan vara med och bidra till hjärnforskningen.

Så här går det till: ta en promenad på valfri plats, i valfri längd, under mars eller april. Kan du inte promenera så går det lika bra att genomföra någon annan form av träning. Gå sedan in på www.hjartavastramalardalen.se och sätt in 50 kronor (eller annat valfritt belopp).

- Om du sätter in 50 kronor på vår projektsida hos Sparbanken, så dubblar banken upp pengarna, upp till totalt 50 000 kronor. Det blir som en alternativ Brainwalk, säger Mathias ”Bissen” Larsson.

- På det här viset kan vi slå ett slag för både hjärnforskningen och motionen. Det är en aktivitet som alla kan genomföra på sitt eget sätt, i sin egen takt, och utan att behöva vara nära andra människor eller riskera trängsel, säger Denny Hedenström, marknadschef på Sparbanken Västra Mälardalen.

www.hjartavastramalardalen.se kan du läsa mer om projektet. På sidan kan du även följa insamlingen och göra din egna insättning. Hoppas att du också vill vara med!